Palveluitamme

Teemme telemarkkinointia sekä B2B- että B2C-segmenteille monille eri toimialoille. Prosessimme ovat hiottuja ja ammattimaisia; käytössämme ovat alan parhaat työvälineet, osaavat myyjät ja valmentajat. Toiminta on joustavaa, nopeaa, laadukasta ja pitkäjänteistä.
Tarvitsetko apua asiakashankintaan tai haluatko asiakkaan tulevan luoksesi kahden kesken? Saat varmaa apua buukkauspalvelustamme, pikaisestikin. Anna ammattilaisten hoitaa pohjatyöt ja vapauta oman henkilökuntasi aika ja energia tuloksen tekemiseen.
Ulkoistettu asiakaspalvelu auttaa parantamaan kustannustehokkuutta. Ulkoistamalla asiakaspalvelun ammattilaisille voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan. Asiakaspalvelun ulkoistaminen auttaa sinua tarjoamaan kaikille asiakkaille heidän arvoistaan palvelua.

Myyntipalvelut

Telemarkkinoinoinnilla tehoa asiakashankintaan!

Telemarkkinoinnilla tavoitat kohdennetun asiakasryhmän tehokkaasti, räätälöidyllä viestillä, henkilökohtaisesti palvellen ja te voitte nauttia tuloksista. Me voimme ottaa kaiken tämän hoitaaksemme jotta teille jää enemmän aikaa keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan.

Teemme telemarkkinointia sekä B2B- että B2C-segmenteille monille eri toimialoille. Palvelemme samanaikaisesti useampaa eri asiakasta ja soitamme n. miljoona myyntipuhelua kuukausittain. Olemme toimineet alla jo pitkään, prosessimme ovat hiottuja ja ammattimaisia; käytössämme ovat alan parhaat osaavat myyjät ja unohtamatta jatkuvaa valmennusta. Toiminta on joustavaa, nopeaa, laadukasta ja pitkäjänteistä.

Osaavien myyjiemme joukosta voimme valita kampanjaasi sopivimmat tekijät ja kouluttaa heidät aina erikseen yhdessä sovitulla mallilla perehtyen ja perusteellisesti.

Kehittyneet soittojärjestelmämme takaavat telemarkkinoinnin tehokkuuden ja tarkan informaation keräämisen toivomallasi tavalla. Asiakastiedot saadaan siirrettyä halutessasi suoraan omiin järjestelmiisi, ja sinulla on mahdollista seurata tulosten kehittymistä jopa reaaliaikaisesti. Toimimme aina hyviä markkinointitapoja noudattaen.

Tallennamme jokaisen myyntikeskustelun laadunvalvontaa varten. Voimme aloittaa yhteistyön helposti pilottijaksolla ja päättää laajemmasta yhteistyöstä, kun tuloksia on nähty.

Ajanvaraus

Tarvitsetko apua asiakashankintaan tai haluatko asiakkaan tulevan luoksesi kahden kesken? Saat varmaa apua buukkauspalvelustamme, pikaisestikin. Anna ammattilaisten hoitaa pohjatyöt ja vapauta oman henkilökuntasi aika ja energia tuloksen tekemiseen. Harva asiantuntija on parhaimmillaan jatkuvassa puhelintyössä. Anna ammattilaisten hoitaa pohjatyöt ja vapauta omien henkiöidesi aikaa ja energiaa tuloksen tekemiseen. Voimme varata asiakastapaamisen, tarjota koekäyttöä tai kerätä tietoja niistä asiakkaista, joita te voisitte palvella parhaiten. Konseptin rakennamme yhteistyössä kanssanne, joten tiedätte varmasti mitä asiakkaiden kanssa on sovittu ja voitte olla varmoja työmme laadusta. Ymmärrämme, että liidien laatu merkitsee vähintään yhtä paljon kuin niiden määrä.

Asiakaspalvelu

Ulkoistettu asiakaspalvelu auttaa kohdistamaan resurssit ja parantamaan kustannustehokkuutta. Ulkoistamalla asiakaspalvelun ammattilaisille voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan.

Moni yritys kohtaa tilanteen, jossa asiakkaita on linjoilla enemmän kuin ehtisi palvella. Yhteydenottomäärien kasvaessa joudutaan usein rekrytoimaan lisää työntekijöitä, mikä lisää kustannuksia ja vie aikaa muilta töiltä. Asiakaspalvelun ulkoistaminen auttaa sinua tarjoamaan kaikille asiakkaille heidän arvoistaan palvelua.

Asiakaspalvelu on se, mitä asiakas kokee ja kohtaa asioidessaan yrityksen tai palvelun tarjoajan kanssa. Hyvää asiakaspalvelua on yrittää ennakoida ja täyttää asiakkaan odotukset, tarpeet ja toiveet.